Aν ο φίλος σου πιστεύει ότι με τον θάνατο τελειώνουν όλα και δεν υπάρχει τίποτα ήδη βιώνει τον θάνατο κάνοντας ακριβώς αυτό που πιστεύει. Βιώνει το τίποτα γιατί έχει δώσει αυτή την εντολή στον εγκέφαλο του. Ο εγκέφαλος σαν ένας Η/Υ παίρνει τις εντολές που του δίνουμε. Τον συμβουλεύω λοιπόν να δώσει νέα εντολή στον εγκέφαλό του αγνοώντας αυτά που του λένε οι διάφοροι που δεν μπορούν και να το αποδείξουν και να δηλώσει ότι ο Θάνατος είναι η αληθινή ζωή. Τότε θα αντιληφθεί, ότι το μηδέν που ζούσε μέχρι χθες γίνεται 1 γιατί έδωσε κίνηση στην ανυπαρξία του. Η κίνηση είναι ζωή. Όλο το Σύμπαν είναι μία αέναη κίνηση. Τίποτα δεν μένει στάσιμο και ότι φαίνεται ακίνητο απλά έχει πιο χαμηλή δόνηση. Πες στον φίλο σου να βγει και να κοιτάξει τα αστέρια Όλα έχουν τροχιά και όταν κάποια στιγμή γίνουν πολύ φωτεινά και "πεθάνουν" όταν γίνουν supernova ξαναγεννιώνται πάλι σε ένα άλλο Σύμπαν πιο φωτεινά και αυτό το λέει η Αστρονομία.parhs έγραψε:Τι χρειάζεται να κάνει καποιος που πιστεύει οτι με το θάνατο τελειώνουν όλα και εχει αμελήσει τα πάντα στη ζωή του και περνάει όλη τη μέρα χωρίς να κανει απολύτως τίποτα; Απλά επειδή ξέρω ενα ατομο σε αυτή τη κατασταση θέλω ιδέες.Κανεις δεν έχει καταφέρει κάτι ούτε εγώ. Και προσπαθεί να βρει λογικές απαντησεις και κοιτάζει τις θεωρίες των επιστημόνων που λένε πως δεν υπάρχει τίποτα. Εχετε καμιά ιδέα;
Ας δώσει ο ίδιος νέα κίνηση στην ζωή του και τότε θα βρεθεί ο ίδιος σε μια νέα διαφορετική παραγματικότητα. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Χρειάζεται όμως θάρρος να αποφασίσεις εσυ ο ίδιος και όχι οι άλλοι για την ζωή σου!!!