που εγώ ονομάζω σωματική συνείδηση,
δεν το πιστεύω...ποτέ άλλοτε δεν το είχα ακούσει...νόμιζα πως είναι όρος δικός μου!
που εγώ ονομάζω σωματική συνείδηση,
σε αυτό το φυσικό σώμα που στην πραγματικότητα αποτελεί ένα ολόγραμμα
Έχω συγκινηθείΤο μόνο που μπορώ λοιπόν να πω στα μέλη σας είναι ότι είμαστε πολυδιαστατικά όντα, είμαστε πολυδιαστατικές συνειδήσεις και λειτουργούμε σε αμέτρητα επίπεδα συνειδητότητας. Αυτό που συμβαίνει όταν εισερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτό το φυσικό σώμα που στην πραγματικότητα αποτελεί ένα ολόγραμμα, είναι ότι περιοριζόμαστε και μας αποσπούν τη προσοχή από την ύπαρξη όλων αυτών των διαφορετικών διαστάσεων και συνειδησιακών επιπέδων.
Γι αυτό το λόγο λειτουργούμε μόνο σε ένα μικρό μέρος των πολυδιαστατικών δυνατοτήτων και συνειδήσεων μας. Ζούμε τη ζωή μας σε αυτό που εγώ ονομάζω σωματική συνείδηση, η οποία «βλέπει»/αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μόνο μέσω των 5 αισθήσεων. Αυτό το επίπεδο συνείδησης οφείλεται για τη δεινή θέση στην οποία η ανθρωπότητα έχει περιέλθει, από την οποία για να βγούμε πρέπει να ανοίξουμε το μυαλό μας αφήνοντας άλλες συνειδήσεις να εισέλθουν σ αυτό, στην αντίληψη μας, στην προσοχή μας.
Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να μετατοπίσουμε το σημείο εστίασης της πραγματικότητας από το επίπεδο των 5 αισθήσεων σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας, στα οποία ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο μας αλλάζει πλήρως.
κάπου έγραψες Βάσω ότι είμαστε πολλοί .............και πρέπει να γίνουμε περισσότεροι ................Γι’ αυτό το λόγο λειτουργούμε μόνο σε ένα μικρό μέρος των πολυδιαστατικών δυνατοτήτων και συνειδήσεων μας. Ζούμε τη ζωή μας σε αυτό που εγώ ονομάζω σωματική συνείδηση, η οποία «βλέπει»/αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μόνο μέσω των 5 αισθήσεων. Αυτό το επίπεδο συνείδησης οφείλεται για τη δεινή θέση στην οποία η ανθρωπότητα έχει περιέλθει, από την οποία για να βγούμε πρέπει να ανοίξουμε το μυαλό μας αφήνοντας άλλες συνειδήσεις να εισέλθουν σ’ αυτό, στην αντίληψη μας, στην προσοχή μας.
Ελενάκι, έτσι όπως τα κατάλαβα, η ιατρική είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς ελέγχου και δεν θα τον παρέλειπαν.ELEN M έγραψε:Απορία
Σε κάποιο από το βίντεο υπήρχε και το σήμα της ιατρικής (η ράβδος που τελειώνει σε φτερά και δύο φίδια που τυλίγονται γύρω της). Υπάρχουν εικόνες του carduceus με διαφορετικό αριθμό σπειροειδούς σχήματος, γιατί άραγε? Τρέχει κάτι και μ'αυτό το σύμβολο? Δεν μπορεί...
Και γω αυτο σκεφτηκα Ελενη....ELEN M έγραψε:Απορία
Σε κάποιο από το βίντεο υπήρχε και το σήμα της ιατρικής (η ράβδος που τελειώνει σε φτερά και δύο φίδια που τυλίγονται γύρω της). Υπάρχουν εικόνες του carduceus με διαφορετικό αριθμό σπειροειδούς σχήματος, γιατί άραγε? Τρέχει κάτι και μ'αυτό το σύμβολο? Δεν μπορεί...
γερά? μόνο γερά?Και μέσα σε αυτούς τους τόνους σκουπιδιών, κρύβεται η Αλήθεια αλλά πρέπει να έχεις γερά φτυάρια για να την βρεις