Δυο Λεξεις ...
Δυο Λεξεις ...
Μπορειτε να αυτοπροσδιοριστειτε τωρα με δυο λεξεις; :roll:
Αν ναι, τολμειστε το! 8)
Αν οχι, εξηγειστε το!
Αν ναι, τολμειστε το! 8)
Αν οχι, εξηγειστε το!
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
Δηλαδη δεν γινεται να τα εκφρασεις ενιαια;Spyros έγραψε:Αγάπη.
Ισορροπία.
Οπως τα δυο παραδειγματα που ηδη υπαρχουν..
Αυτο ενδεχομενως Σπυρο ( και μαλλον ετσι ειναι ), απαιτει μια προσεκτικη αναλυση τπυ περιεχομενου των δυο εννοιων που δινεις, ωστε να φτασεις σε δυο νεες λεξεις που θα αποδιδουν τη νεα συνδυασμενη κατασταση...
Δεν γινεται δηλαδη να πατας σε δυο βαρκες...
Μπορειτε να αυτοπροσδιοριστειτε τωρα με δυο λεξεις;
Ασχέτως παραδειγμάτων, δεν το είπες από την αρχή!Δηλαδη δεν γινεται να τα εκφρασεις ενιαια;
Τα παραδείγματα δεν είναι και κανόνας!
Καταμαράν! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Δεν γινεται δηλαδη να πατας σε δυο βαρκες...
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Σωστο το παραδειγμα σου... για να μπορεσω να συνεχισωSpyros έγραψε:Μπορειτε να αυτοπροσδιοριστειτε τωρα με δυο λεξεις;Ασχέτως παραδειγμάτων, δεν το είπες από την αρχή!Δηλαδη δεν γινεται να τα εκφρασεις ενιαια;
Τα παραδείγματα δεν είναι και κανόνας!
Καταμαράν! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Δεν γινεται δηλαδη να πατας σε δυο βαρκες...
Σου λεω λοιπον οτι οι βαρκες του καταμαραν ( Αγαπη - Ισορροπια ) στηριζουν σταθερα το κεντρικο σωμα του σκαφους, πανω στο οποιο πατανε οι επιβατες.
Οι επιβατες δεν πατανε κατ' ευθειαν πανω στις βαρκες, γιατι τα ποδια τους εχουν τη δυνατοτητα να ανοιγοκλεινουν και δεν υπαρχει σταθεροτητα, πανω στο ρευστο συναισθημα ( αυτο συμβολιζει κατα τη γνωμη μου η θαλασσα ).
Ποιο ειναι λοιπον το σταθερο υποβαθρο πανω στο οποιο πατας και το οποιο με τη σειρα του στηριζεται και σταθεροποιει την Αγαπη και την Ισορροπια; :arrow:
Μπορω ομως να το αναλυσω εγω... αντι για σενα...Emmanouela έγραψε:Οχι Σκαπανέα...εμένα προσδιορίζει και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω!!!!
Αλλά είπαμε μόνο δυο λέξεις.....οπότε δε μπορώ να σου αναλύσω το σκεπτικό μου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Νιώσε ζεστά!!!
Και εσυ να κουνας το κεφαλι σου με συγκαταβαση ( ) για τις προσπαθειες μου πανω-κατω ( Ναι ) ή δεξια-αριστερα ( Οχι )...
Λοιπον:
Ζωη ειναι.., σημαινει οτι ολα τα πραγματα γυρω σου τα αναγνωριζεις ως εκδηλωσεις της ζωης.
Ολα οσα σε περιβαλλουν ειναι το αποκαλυπτομενο στα ματια σου μυστηριο της ζωης, που προσπαθεις να το αποδεχτεις οπως σου ερχεται.
Εισαι λοιπον ανοιχτη σε καθε τι που σε προσεγγιζει, αγκαλιαζοντας το ως εχει.
Εισαι με αλλα λογια μια απεραντη κατανοηση.
Βιωνεις το ανοιγμα σου στον Ωκεανο της πραγματικοτητας με ολες σου τις αισθησεις να λειτουργουν στην εντελεια, ειτε το αντιλαμβανεσαι και το παραδεχεσαι, ειτε οχι... :shock: 8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skapaneas την 03 Δεκ 2007 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με κάποια παραπάνω σχόλια!!!!!
Ζωή είναι...
αντιλαμβάνομαι τη ζωή μου με τα όλα της....δεν προσπαθώ....τα αντιλαμβάνομαι όλα όπως είναι...δεν αφήνω τη ζωή μου να κυλάει μακριά απο μένα, γιατί δεν θέλω να χάνω την φαιά ουσία της!!
Είμαι μια απέραντη κατανόηση στις επιλογές μου και στα λάθη που κάνω και τα περιλαμβάνει και αυτά..."ακούω" το δρόμο μου μπροστά και αν χρειαστεί ανατρέπω τα ήδη ανατρεπόμενα!!!!
Βιώνω τον Ωκεανό της πραγματικότητας αλλά και της φαντασίας ταυτόχρονα, γιατί είμαι παιδί που ονειροβατεί και χωρίς τον φόβο μήπως πέσει...
Σε κάλυψα???????