ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

Πριν λίγα χρόνια, όταν άρχισα να εργάζομαι με κάποια συναισθηματικά μου καρμικά μπλοκαρισματα, συναντήθηκα με έναν άνθρωπο, ο οποίος, χωρίς να με ξέρει, μου χάρισε έναν κρύσταλλο..."θα σε βοηθήσει σε περίπτωση βιασμού" μου είχε πει...
"θα τον αγαπήσεις περισσότερο, όταν και το τελευταίο σου δάκρυ θα φέρει διαύγεια στο τώρα σου..."

΄Ηταν ένά πέτρωμα με επικάλυψη από πράσινο γυαλιστερό επίστρωμα...Καμία σχέση εγώ τότε με τους κρυστάλλους, πέρα από την μαγική έλξη που μου ασκούσαν...
"Τι είναι?" τον είχα ρωτήσει... ΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ!!!

Η γνώση αυτού του ανθρώπου για κάποια καρμική μου εργασία, ήταν και το κύριο έναυσμα για να αρχίσω να ψάχνω για τους κρυστάλλους. Το σπίτι μου έγινε νταμάρι... :wink:

Στην αρχή το βιβλίο του Θωμά Μαστακούρη...
Εχει πολυτιμα στοιχεία για τους κρυστάλλους...

Διαβάζεται συνεχώς, και κάθε φορά ανακαλύπτεις και καινούργια στοιχεία για τους κρυστάλλους...

"Οι κρύσταλλοι έχουν να μας προσφέρουν πολλά και να μας διδάξουν ακόμα περισσότερα, την αγάπη προς τον εαυτό μας, η οποία είναι απαραίτητη για να αγαπήσουμε όλους τους άλλους, την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και την αγάπη για την μεγάλη Μητέρα, παιδιά της οποίας, έστω και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, είμαστε κι εμείς κι αυτοί"

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ του ΘΩΜΑ ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗ
το πλήρες εγχειρίδιο δύναμης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Ο Χαλαζίας έγινε η πηγή έμπνευσής μου, η συνομιλία με κάθε πέτρα έγινε καθημερινότητα. Μου έλεγαν, τους έλεγα και αυτή η "μαγικη συνομιλία" μου έδωσε και την αγάπη για κάθε "ζωντανό" κύτταρο του πλανήτη μας.
Αρχισα να αναζητώ περισσότερη γνώση γι' αυτούς...Βιβλία βρήκα μόνο στα γερμανικά...

Αρχισα να διαισθάνομαι τις ιδιότητες και την σοφία τους. Πέρα από βιβλία και γνώσεις, ήξερα κάθε φορά ποιόν κρύσταλλο ήθελα να αγγίξω και μέσα από τους παλμούς του να αφαιθώ σε εσωτερικά ταξίδια...
΄Οταν ήρθε η στιγμή της τελικής ευθείας, για να βιώσω τον καρμικό βιασμό μου, ο διοπτάσιος "έφυγε" τυχαία απο την συλλογική του θέση και βρέθηκε δίπλα στο κρεββάτι μου!!!

Δεν είχα βρει πολλά στοιχεια γι' αυτόν. ΄Ομως καθε φορά που τον άγγιζα, πονούσε η καρδιά μου.
Και όσο τον άγγιζα, αυτός ελευθέρωνε το πέτρωμα του, χάνοντας μέρος από την πράσινη επικάλυψή του...!!!

΄Αρχισα να ψάχνω την ξένη βιβλιογραφία και έτσι βρήκα τα βιβλία της Κατρίν Ραφαέλ, τα οποία για μένα ήταν η αποκάλυψη γνώσης και αγάπης για τους κρυστάλλους.

1. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΦΩΤΙΣΗ

2. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

3. Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

και τα τριά της ΚΑΤΡΙΝΑΣ ΡΑΦΑΕΛ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

"Ο Διοπτάσιος, διαυγής σαν τα βαθιά πράσινα νερά και πανίσχυρος σαν τα σμαράγδια, έρχεται σε εμάς σαν ένας φάρος ελπίδας για την θεραπεία των εσωτερικών βασιλείων του τσάκρα της καρδιάς. Για βαθείς ξεχασμένους πόνους της καρδιάς και για αρχαίες πληγές που πυορροούν σε λησμονημένα συναισθήματα, ο Διοπτάσιος είναι αξεπέραστος στην ικανότητα του να μεταφέρει μια ισχυρή βαθυπράσινη ακτίνα στα εσώτερα δωμάτια της καρδιάς. Ο Διοπτάσιος έχει την δυνατότητα να στέλνει την δυναμική του θεραπευτική ενέργεια σε κάθε σημείο της καρδιάς που έχει πληγωθεί συναισθηματικά από τις σχέσεις με άλλους ανθρώπους.

...όταν ο Διοπτάσιος εισέλθει στα εσώτερα ιερά, όπου έχουν εγκλωβιστεί τα βάσανα και οι πόνοι, θα στείλει τις θεραπευτικές του ενέργειες στα λησμονημένα συναισθήματα της προδοσίας, της εγκατάλειψης, της οδύνης και της θλίψης. ΄Υστερα η θεραπευτική του πράσινη ενέργεια θα ενεργοποιήσει τη φυσική ικανότητα της καρδιάς να θεραπεύει και να συλλέγει σοδειά από τα μαθήματα που έχει πάρει.

...Η αγνή ουσία της αγάπης που μπορεί να βιωθεί σ' αυτό το επίπεδο, θα θεραπεύσει τις συναισθηματικές πληγές και θα ανοίξει τον δρόμο της μετάλλαξης του συναισθηματικού πόνου και της ανάστασης της Χριστικής παρουσίας μέσα στον εσωτερικό κόσμο.

...Με την συνεχή χρήση και τον διαλογισμό με τον Διοπτάσιο, μπορεί κανείς να επικεντρώσει ξανά την ταυτότητά του στην καρδιά του θεού και να μάθει το αληθινό νόημα της δίχως όρους αγάπης."

Εικόνα

Σήμερα, ο Διοπτάσιος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και η σύνδεσή μου μαζί του είναι διαρκής και ουσιαστική.

Μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας μου, ήρθαν στα χέρια μου μικρότερα κομμάτια αυτού του κρυστάλλου. ΄Ομως ο αρχικός, είναι ένας μεγάλος (και αρκετά ακριβός) κρύσταλλος, που πάντα σκέφτομαι με αγάπη τον άγνωστο (!!) που μου τον χάρισε... :wink:

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Bασω μου απο χθες διαβαζω αυτα που εχεις γραψει...και σημερα αυτο..
Ειναι υπεροχα μυνηματα...
Θα ψαξω να την βρω με την πρωτη ευκαιρια...

Σε ευχαριστω!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έχω κάνει συνεδρίες κρυσταλλοθεραπείας επι εναν ολόκληρο χρόνο και η εμπειρία ήταν μαγική τόσο σε επίπεδο θεραπείας όσο και σε επίπεδα βαθύ διαλογισμού. Θέλω να ευχαριστήσω την κρυσταλλοθεραπεύτρια μου που με έφερε σε επαφή με αυτό το πανέμορφο βασίλειο και απο τότε δεν το αποχωρίζομαι ποτέ!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα δεν έχω κάνει θεραπεία με άλλον, όπως δεν έχω κάνει θεραπεία και σε άλλον, με κρυστάλλους.

΄Ομως έχω συνδεθεί με κάθε πέτρα που έχω σπίτι μου...

Και (αυτό κι αν έχει πλάκα) γνωρίζω πότε χρειάζεται κάποιος να πάει σε έναν άλλον άνθρωπο...
΄Εχω χαρίσει αρκετούς έτσι! :wink:

Οι κρύσταλλοι μας λένε πότε...όπως μας λένε και που... :D

Αυτό που γνωρίζω από αυτούς είναι ότι δεν χρειάζεται να τους έχω πάντα μαζί μου...
Στην αρχή κυκλοφορούσα με τα "νταμάρια" πάνω μου...Στις τσέπες μου, στις τσάντες μου, στα χέρια μου ή στο λαιμό μου σαν κοσμήματα...

Τώρα, αρκεί να τους κρατήσω για λίγο στα χέρια μου!

Η "εξάρτηση" δεν είναι αρεστή ούτε σ' αυτούς, ούτε σε εμένα πια! :wink:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έχω δει κόσμο που κουδουνίζει η τσέπη του και αποκαλύπτεται ένας κρύσταλλος!έχω γνωρίσει μια συμπαθέστατη κοπέλα εδώ στη Θεσσαλονίκη που έχει ένα υπέροχο μαγαζί με κρυστάλλους, ξέρει τα πάντα αλλά ποτε δεν έχει κανει συνεδρίασε άλλον ούτε έχει απευθυνθεί σε θεραπευτεί!Αλλά το κουδούνισμα, κουδούνισμα.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ξέρεις, η σχέση μαζί τους είναι αρχικά ερωτική. Και όταν αρχίζει και γινεται "εξαρτητική" δυσανασχετούν...Αυτό έχω νιώσει...Και τους άφησα στην ησυχία τους..."Πνίγονται" κι αυτοί, όπως και εμείς... ΄Ετσι έφτιαξα μαζι τους μια ισοδύναμη σχέση αγάπης!!! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από SoulSeek »

Íá óçìåéùèåß åäþ üôé ï ÄçìÞôñçò Êïõôóïýêçò ðïõ Ý÷åé ìåôáöñÜóåé ôá âéâëßá ôçò Êáôñßíá ÑáöáÝë, ôá ïðïßá èåùñþ ðùò åßíáé ôá êáëýôåñá ðïõ êõêëïöïñïýí áõôÞ ôç óôéãìÞ óôçí ÅëëÜäá ó÷åôéêÜ ìå ôïõò êñõóôÜëëïõò, Ý÷åé åêäüóåé êáé áõôüò Ýíá âéâëßï ìå ôßôëï "Ôï ôñáãïýäé ôùí êñõóôÜëëùí" (åêä. Êáóôáíéþôç).

Åðßóçò, áîßæåé íá áíáöåñèåß êáé "Ç âßâëïò ôùí êñõóôÜëëùí", áðü åêäüóåéò Éóüññïðïí, ðïõ áí êáé ðåñéÝ÷åé ïñéóìÝíá ëÜèç, åßíáé Ýíáò áñêåôÜ ðëÞñçò êáé êáôáôïðéóôéêüò ïäçãüò êñõóôÜëëùí.
Άβαταρ μέλους
ANDROMEDA

Δημοσίευση από ANDROMEDA »

Ειλικρινά μου αρέσουν πάρα πολύ οι κρύσταλοι αν και δεν έχω ασχοληθεί ειδικότερα με το θέμα.
Πέρυσι όλο το καλοκαίρι απλά αγόραζα κρυστάλους(δεν ξέρω το γιατί)...
Έτσι αυτήν την στιγμή έχω αρκετούς στο σπίτι μου...
Μα απο τόσους που έχω αγοράσει,2 είναι οι αγαπημένοι μου ο Αμέθυστος,που μου τον χάρισε ένα παιδί και ο Αιματίτης απο την πρώτη στιγμή που τον είδα.
Πρέπει να πάρω ένα βιβλίο τελικά και να αρχίσω να εξασκούμε πάνω στο θέμα κρύσταλος που τόσο πολύ μου αρέσει.
Απο το μαγαζί που τους αγόρασα ο ιδιοκτήτης είχε ένα βιβλίο που έλεγε διάφορα πράγματα περί κρυστάλους..
Το μόνο που είχα κάνει ήταν να γράψω σε ένα χαρτί σε ποιά ζώδια ταιριάζει ο κάθε κρύσταλος.
Το τρελό είναι πως απο πέρσι είχα χάσει το χαρτάκι και το βρήκα τώρα ενώ πήγαινα να πάρω κάτι απο ένα συρτάρι μου(τυχαίο)..;;
Σας αναθέτω εδώ αυτό που είχα γράψει τότε.

ΚΡΙΟΣ ΙΑΣΠΙΣ

ΤΑΥΡΟΣ ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ QUARTZ

ΛΕΩΝ ΟΝΥΞ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΧΑΤΗΣ ΚΑΡΝΕΟΛΗ

ΖΥΓΟΣ ΡΟΖ QUARTZ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΟΠΑΖ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΠΛΕ ΑΧΑΤΗΣ

ΙΧΘΕΙΣ ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ

Το βιβλίο λέγεται
Η μαγεία των κρυστάλων πολύτιμων λιθών και μετάλλων

απο τον

scott cunningham

Εκδόσεις Κονιδάρη
Φιλικά Ανδρομέδα~!

Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα τόπικ για κρυστάλλους και να μιλήσουμε γι' αυτούς τους αγαπημένους μας συντρόφους στον φυσικο κοσμο...

Αν κάποιος έχει αρκετή γνώση, θα ήταν για όλους ένα καλό σημείο αναφοράς και εμπειρίας.

Η δική μου γνώση για τους κρυστάλλους είναι εμπειρική και μέσω επικοινωνίας μαζί τους, που όμως είναι σε προσωπικό επίπεδο...

Η φίλη μου η Ιωάννα (Μπράτη) είναι θεωρώ ένα από τα λίγα άτομα που θα μπορούσε να μας μιλήσει γι' αυτούς τους σπουδαίους φίλους με βαθιά γνώση και σύνδεση μαζί τους...αλλά δυστυχώς δεν έχει χρόνο για να είναι στο φόρούμ!

Πάντως, κάθε προσφορά ευπρόσδεκτη!!

΄Ισως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με την σοφία τους! :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kατερινάκι θέλεις να ανοίξουμε ένα νέο τόπικ και να βάλουμε τα δικά σου και ίσως το παραπάνω δικό μου?

Εικόνα

Δημοσίευση από Katrin »

Ναι αμέ! Θα το κάνεις εσύ όμως έτσι?(΄Δεν έχω ιδέα πως να μεταφέρω ήδη υπάρχοντα θέματα σε νέο τόπικ!)
Μάκια
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Και εγώ μπορώ να βοηθήσω σε ότι χρειαστεί το θέμα!επίσης έχω μια καλή φίλη εδώ στη Θεσσαλονίκη που έχει μαγαζί με κρυστάλλους και είναι και γεμολόγος και γεωλόγος, θα μπορούσε να μας μιλήσει και για τη δομή των κρυστάλλων!εγώ ξημεροβραδιάζομαι στο μαγαζί της που είναι γεμάτο κρυστάλλους και έχω μάθει αρκετά!τώρα τελευταία πέρασε στην κατοχή μου ένα μαντάλα!ένας συνδοιασμός δηλαδή κρυστάλλων σε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση πάνω σε φύλο χαλκού, το οποίο θεωρείται ότι ενισχύει όλη τη δυναμική του συνδιασμού!έχω πάθει πλάκα!θα μπορούσα αν θέλετε και εσείς να το πρότεινα στη Ράνια μιας και η Μπράτη δεν μπορεί! :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kατερίνα και Δώρα, ανοιγω ένα τόπικ για Κρυστάλλους στο Εσωτερισμός και Αυτογνωσία.

Εσείς μετά θα κάνετε κόπυ αυτό που γράψατε εδώ και θα το βάλετε στο νέο τόπικ...

Μετά εγώ θα σβύσω τα δύο ποστ σας από εδώ!

Μην κάνετε τίποτα ακόμα, μέχρι να το κάνω, γιατί είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ εύκολα...

Εντάξει κοριτσάκια? :D

Δωρούλα, κάθε προσφορά προς αυτήν την κατεύθυνση, δεκτή με πολύ χαρά!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΒΙΒΛΙΑ”